Pácienseink nagy részét a hozzátartozóik hozzák el hallásvizsgálatra. Nagyon fontos ilyenkor hogy megbeszéljék az első lépéseket nem csak családi körben, hanem munkatársunkkal is, hiszen a hallókészülékhez ugyanúgy hozzá kell szokni mint a szemüveg viseléséhez.

Munkatársaink figyelmét maximálisan élvezik betegeink, hiszen saját tapasztalatukból tudják mit jelent hallókészüléket hordani.

Sokszor nehéz megállapítani hogy halláscsökkenése van hozzátartozónknak, hiszen egy ép hallású embernek nagyon nehéz elképzelnie hogy mit hallhat halláscsökkenéssel rendelkező családtagja. A legegyértelműbb jelek a sok visszakérdezés, illetve ha csak szemtől szemben érti a beszédet a beteg.

Üzleteinkben van próbahordási lehetőség, ami azt jelenti hogyha mégsem megfelelő a készülék akkor kicseréljük egy másikra az elmondott tapasztalatok alapján, hiszen mindenkinek másmilyen a hallása.

Amennyiben további kérdése lenne, keressen bennünket nyugodtan akár üzletünkben, akár telefonon, nagyon szívesen segítünk.

Reméljük újra vissza bírjuk adni családtagjának a hallás örömét, s ezáltal újra maximálisan élvezni tudja családja, és baráti társasága körét.

English English Hungarian Hungarian